10:30-18:00	ENAIRE ATM INTEGRATION THEATRE	CIVIL UAVS INITIATIVE THEATRE SPACE/WOSS THEATRE		SPOTLIGHT STAGE
10:30-10:50	CM/ATM-1: SOVEREIGNTY AND RESPONSIBILITY FOR TRAFFIC	20 MIN SESSION - CIVIL UAVS INITIATIVE	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	Proyecto U-ELCOME
10:50-11:00	MANAGEMENT IN AN INTEGRATED AIRSPACE. THE BLURRED BOUNDARIES.			
11:00-11:20	BOOND/IIIES.			30 MIN SESSION - AIRSPACE DATA
11:30-11:50	20 MIN SESSION - ENAIRE New satellite applications for the aviation sector Speakers: Ana Bodero. Head of ENAIRE GNSS Department	UTM-1: HIGH-LEVEL CONFERENCE: HOW WILL EU DRONE	SP-1: STM INTEGRATION WITH CONVENTIONAL AIRSPACE MANAGEMENT	
	20 MIN SESSION - ENAIRE	STRATEGY 2.0 HELP BUILD THE EUROPEAN DRONE MARKET?	20 MIN SESSION - GMV	SUST-1: MITIGATING THE CLIMATE CHANGE: NON-CO2 EFFECTS
12:00-12:20	Towards higher levels of automation: the challenges of introducing AI in ATM operations		GMV, a European leader in SSA, SST, STM and SDA	Enters
	Speaker: José Manuel Cordero. Principal Researcher in Air Traffic Management domain at CRIDA		Speaker: Alberto Águeda. Director of Space Surveillance and Traffic Management	
	20 MIN SESSION - INDRA			20 MIN SESSION - INECO
12:30-12:50	Integrating ATM and U-space worlds Speaker: Marta García Gutiérrez. ATM Innovation SESAR U-space projects Senior Engineer	30 MIN SESSION/KEYNOTE PRESENTATION - MICROSOFT SMART CITIES. USER EXPERIENCE IN REGIONAL AND URBAN AIR TRAFFIC	20 MIN SESSION - CANARD	TWINECO: How Digital Twins will shape the future of CNS and Air Navigation. Unlocking the Potential Speakers: Sergio del Pino: Digital Twin Expert Luis Manuel Lozano: CNS Senior Technical Manager
12:50-13:00				
13:00-13:20	ATM-1: EVOLVING ATM SYSTEMS & PROCEDURES TO ENSURE	20 MIN SESSION - UMILES	SP-2: SSA CONTRIBUTION TO A SAFE AIRSPACE	DEMO SUST-1: CONTRAILS PREVENTION PROJECTS
13:20-13:30	SAFE MANAGEMENT OF A BUSY INTEGRATED AIRSPACE		MANAGEMENT. SWE & NEO	
13:30-13:40 13:40-13:50				
13:50-14:00	R 40 MIN SESSION - SkyGrid			
14:00-14:20	Autonomous Aircraft: Day One vs. Scaled Operations Moderator: Fabrice Kunzi, SkyGrid Chief Operating Officer Speaker: Brandon Suarez, Reliable Robotics Corporation, Vice	UTM-2: IMPACT OF EXTENSIVE USE OF UAS ON CURRENT RULES OF CIVIL-MILITARY COOPERATION. CRITICAL AEREAS, RISKS AND OPPORTUNITIES	SP-3: SST & ITS KEY CONTRIBUTION TO SAFETY AND SECURITY	SUST-2: MITIGATING THE CLIMATE CHANGE 2: CO2 & OTHER INITIATIVES
14:20-14:30	President of UAS Integration			
14:30-14:40				
14:40-14:50	ATM-2: DEVELOPING ATM AUTOMATION. IS ATM POSSIBLE WITHOUT HUMAN INTERVENTION? FORESEENING THE FUTURE	UTM-3: CHALLENGES AND BENEFITS OF AIRCRAFT CERTIFICATION		
15:00-15:10	FUTURE		20 MIN SESSION non curated / keynote presentation	SUST-3: SUSTAINABILITY IN SPACE OPERATIONS

15:10-15:20			20 IVIII 95551014, Holl curated / Reynote presentation		
15:20-15:30					
15:30-15:40	R 20 MIN SESSION - ESSP SAS				
15:40-15:50	IRIS SatCom Datalink on the road for Operation	UTM-4: HOW TO BOOST YOUR LOGISTIC BUSINESS WITH DRONE DELIVERIES?	SP-10: CIVIL-MILITARY COOPERATION IN SPACE FOR SECURITY AND DEFENCE. DUAL USE OF SPACE ASSETS	AM INDUSTRY	
16:00-16:20	30 MIN SESSION/KEYNOTE PRESENTATION	DIONE DELIVERED.			
16:20-16:30	Fireside Chat with Mr. Giorgio Cioni (Head of Airspace Management NATO)				
16:30-16:40		R 20 MIN SESSION - CIVIL UAVS INITIATIVE			
16:40-16:50		K 20 IVIIN SESSION - CIVIL DAVS INITIATIVE			
17:00-17:10	ATM 2. INTECDATION OF NEW ENTRANTS IN THE FURODEAN				
17:10-17:20	ATM-3: INTEGRATION OF NEW ENTRANTS IN THE EUROPEAN ATM NETWORK	30 MIN SESSION/KEYNOTE PRESENTATION - TELEFÓNICA		EVA	
17:20-17:30		COMMUNICATIONS IN THE DRONE INDUSTRY FOR AAM	ROUNDTABLE BUFETE MAS Y CALVET & AEDAE: SPACE		
17:30-17:40			INDUSTRY		
17:40-17:50		30 MIN SESSION/KEYNOTE PRESENTATION - AAM EXPERTS VISION		20 MIN SESSION keynote presentation - EUROPEAN ROTORS	
17:50-18:00	R 20 MIN SESSION - METRÓPOLIS COMUNICACIÓN				
	TUESDAY, 26 SEPTEMBER				
10:00-18:00	ENAIRE ATM INTEGRATION THEATRE	CIVIL UAVS INITIATIVE THEATRE SPACE/WOSS THEATRE		SPOTLIGHT STAGE	
10:00-10:20	CM/ATM-2: IMPACT OF CURRENT AND FUTURE ICTS FOR A DECENTRALIZED AND INTEGRATED AIRSPACE MANAGEMENT	20 MIN SESSION - GMV SAFETERM: Autonomous Contingency/Emergency Management Speaker: Javier Ferrero Micó. Artificial Intelligence Specialist & Project Manager	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION keynote presentation - ITG	
10:30-10:50		20 MIN SESSION - CIVIL UAVS INITIATIVE			
11:00-11:20	20 MIN SESSION - ENAIRE Implementation of ADS-B in Spain Speaker: María del Mar Tabernero. Head of the Advanced Systems		SP-4: LAUNCH, RANGE & RE-ENTRY OPS FROM THE AIRSPACE INTEGRATION PERSPECTIVE	C/UAS-1: SCENARIOS FOR C-UAS OPS TO ENSURE A SAFE AIRSPACE MANAGEMENT	

11:30-11:50	20 MIN SESSION - ENAIRE ENAIRE Civil-Military Coordination Directorate: Promoting a common understanding and working together as a means to achieve a more sustainable, more efficient and safer use of the airspace Speaker: Major General Juan Treceño (Spanish Air & Space Force). ENAIRE Director of Civil-Military Coordination	UTM-6: HIGH-LEVEL CONFERENCE: WHAT IS NEEDED TO IMPLEMENT EU DRONE STRATEGY 2.0?	SP-5: SPACEPORTS. TRENDS, CHALLENGES & OPPORTUNITIES	20 MIN SESSION - GMV UAVs applications for ANSPs: ILS/VOR inspection and GNSS jamming localization Speakers: David Sánchez González Mario Gómez Arias
12:00-12:20	20 MIN SESSION - INDRA How ATM systems will play a key role for green aviation Speaker: Marina Martín Ortigosa. International ATM Manager	20 MIN SESSION - CIVIL UAVs INITIATIVE		R 20 MIN SESSION - INECO A new methodology for estimating Ground Risk in urban UAS operations Speakers: José Ignacio Nieto. Safety Expert Eduardo García. U-Space Expert
12:30-12:50	ATM-5: REQUIRED PHYSICAL AND CLOUD INFRASTRUCTURE IMPROVEMENTS FOR AN INTEGRATED AIRSPACE MANAGEMENT	20 MIN SESSION - ENAIRE U-space deployment in Spain Speakers: Daniel García Monteavaro. Head of Drone Department at ENAIRE Marina Estal Muñoz,. Head of Airspace Policy Area (Spanish Civil Aviation Authority- DGAC) Ignacio Uriel Sömme. Head of CNS Systemas at Spanish Safety Agency (AESA)	20 MIN SESSION - ENAIRE Satellite-based VHF Communications Speaker: Juan José Cornejo Fernández. Director of Business Development. Professional in the fields of Aeronautical and Aeroespacial Operations and Management	C/UAS-2: COUNTER-UAS OPERATIONS SYSTEMS TRENDS & EVOLUTIONS. CHALLENGES & OPPORTUNITIES
13:00-13:20		20 MIN SESSION/KEYNOTE PRESENTATION - DUBAI AS A SUCCESSFUL EXAMPLE OF URBAN AIR MOBILITY IMPLEMENTATION	20 MIN SESSION - PLD SPACE	
13:30-13:50	20 MIN SESSION - ENAIRE VHF communications with aircraft via aeronautical mobile satellite Speaker: Manuel Garcia. Head of ENAIRE Communications Division	20 MIN SESSION/KEYNOTE PRESENTATION - UNOPS: UAS / RPAS UN MISSIONS	SP-6: SPACE DEBRIS MANAGEMENT. CHALLENGES AND OPPORTUNITIES	20 MIN SESSION - MD GROUP When/How to/Why/Which LiDAR technology to use for your UAV & Mobility acquisitions Speakers: Gorka Zarauz & Jaume Cazorla
14:00-14:20 14:30-14:50	CM/ATM-3: CYBER-SECURITY IN AN INTEGRATED AIRSPACE. HOW CIVIL-MILITARY COOPERATION COUNTERS THE SHADOW THREAT	UTM-8: LOGISTIC OPPORTUNITIES WITH UAVS- PORTS, CONSTRUCTION, UAM, RAM	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	C/UAS-3: CIVIL-MILITARY COORDINATION IN COUNTER- UAS OPERATIONS. SUCCAUL

15:00-15:20	20 MIN SESSION - GMV GMV as key player in CNS: from SouthPAN to ADS-B monitoring Speakers: José Caro Ramón Alberto de la Fuente de la Fuente	20 MIN SESSION - PANSA The SAMPLE project (Automated Air Navigation Obstacles Detection and Monitoring System) Speakers: Artur Banach. PANSA Samer Bou Habib. AP-Tech Bernard Stępień. Creotech Instruments	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	80 MIN SESSION - EUSPA Configure your drone on using EGNSS [Hands-on training] Speakers:
15:30-15:50	20 MIN SESSION - FREQUENTIS Deployable Digital ATC Tower: Mobile air traffic control enabling maximum safety, security, quality or comfort Speaker: John Wherry. Frequentis and Ed Wright, US DoD	UTM-9: BEYOND VISUAL LINE OF SIGHT- HOW WE DO MAKE IT IN EUROPE AND IN THE USA?	SP-11: INTERNATIONAL CIVIL-MILITARY COOPERATION TO ENSURE FREE ACCESS TO SPACE AND PROTECT SPACE CAPABILITIES. EUSSSD	Carmen Aguilera. Head of Section Operational Market Development Ernesto Llorente. Galileo Market Development Manager – Aviation & Drones Sergio Cabrera. Aviation Service Adoption & Tools Engineer
16:30-16:50	CM/ATM-4: CIVIL-MILITARY COOPERATION FOR TRAFFIC MANAGEMENT IN PRE-CRISIS AND CRISIS TIME		20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
17:00-17:20	20 MIN SESSION - FREQUENTIS Accelerated Drone Management Speaker: Roman Stickler. Head of Sales UTM	UTM-10: STATE OF PLAY ON REGULATION 2019/945 ON TECHNICAL APPROVAL OF DRONES	ROUNDTABLE HOGAN LOVELS & AEDAE: LUNAR STM	C/UAS-4: UAS & C-UAS IN CONFLICTS. APLICATIONS TO PEACE & CRISIS SCENARIOS
17:30-17:50	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION - UMILES		20 MIN SESSION - EUROPEAN COMMISSION Overview of EU funding possibilities Speaker: Fabio Dalan. Project Officer European Commission

WEDNESDAY, 27 SEPTEMBER				
10:00-12:00	ENAIRE ATM INTEGRATION THEATRE	CIVIL UAVS INITIATIVE THEATRE	SPACE/WOSS THEATRE	SPOTLIGHT STAGE
10:00-10:20	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation			20 MIN SESSION
10:30-10:50	20 MIN SESSION - ENAIRE The double role of VoIP as enabler and consumer of an enhanced resilience in air navigation systems Speakers: Angel Crespo. Head of Ground/Ground Communication Department in ENAIRE	In cuatro Vientos	In cuatro Vientos	20 MIN SESSION
11:00-11:20	ATM-4: IMPLEMENTATION OF AN INTEGRATED AIRSPACE WITHIN ICAO MEMBER STATES			20 MIN SESSION
11:30-11:50				20 MIN SESSION

	CUATRO VIENTOS						
	MEETING SPACE - ROMANO	MEETING SPACE - PALMERAS	MEETING SPACE - PERGOLA				
10:30-18:00	WOSS ANNEX	UMILES EXPODRÓNICA UAS THEATRE	SPACE/WOSS THEATRE	DEMOS AREA	CHILL-OUT TERRACE		
10:30-10:50		UTM-11: Workshop New Sora - SENASA	SP-15: NATIONAL SPACE AGENCIES SYMPOSIUM (I)				
11:00-11:20		5 <u>22.</u> No.1310 p No.13010 521113.1	3 23 Minorale 3 / 02 / 02 / 02 / 03 / 03 / 04 / 05 / 05 / 05 / 05 / 05 / 05 / 05				
11:30-11:50							
12:00-12:20		UTM-12: Workshop Vertipuertos- INECO	SP-15: NATIONAL SPACE AGENCIES SYMPOSIUM (II)				
12:30-13:00	Expodrónica Air Show Opening Ceremony & Reception	Expodrónica Air Show Opening Ceremony & Reception	Expodrónica Air Show Opening Ceremony & Reception				
13:00-15:00	Opening Cocktail	Opening Cocktail	Opening Cocktail				
15:00-15:20 15:30-15:50		UTM-14: ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN U-SPACE	SP-8: RISKS POSED TO AVIATION BY UNCONTROLLED SPACE OBJECTS RE-ENTRIES				
16:00-16:20		R 20 MIN SESSION - UMILES	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation				
16:30-16:50		20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation				
17:00-17:20		20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation				
17:30-17:50		20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	DEMOS			
18:00-18:20		20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation				
18:30-18:50							
19:00-19:20							
19:30-20:00							
20:45				DRONE LIGHT SHOW			
21:30					CLOSING PARTY		

	THUSRDAY, 28 SEPTEMBER					
10:30-18:00	10:30-18:00 WOSS ANNEX UMILES EXPODRÓNICA UAS THEATRE SPACE THEATRE					
10:30-10:50		20 MIN SESSION - UMILES	SP-12: EMERGING SATELLITES TECHNOLOGIES I: NEW APPLICATIONS FOR TRAFFIC MANAGEMENT (ATM, UTM &			
11:00-11:20			STM)			

11:30-11:50			20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
12:00-12:20		IV CONGRESO LEGALDRONE (I): WORKSHOP ABOUT REGULATORY PROPOSALS IN VERTIPORTS AND CITIES	20 MIN SESSION - GMV Modular SDR platforms for high performance space missions: real case uses Speakers: Isolina Pérez Donnelly. Sales Manager	
12:30-12:50			SP-13: EMERGING SATELLITES TECHNOLOGIES II: SMALL	
13:00-13:20			SATELLITES	DEMOS
13:30-13:50	III SPACE LEGAL CONGRESS "Need for Regulation of the Spanish Space Sector III"	IV CONGRESO LEGALDRONE (II): REGULATORY REQUIREMENTS FOR URBAN AIR MOVILITY	SP-16: FUTURE VISION. HOW SPACE WILL LOOK LIKE IN 2050 (CIVIL-MILITARY)	
14:00-14:20		in the second se	(CIVIL-WILLIAM)	
14:30-14:50			20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
15:00-15:20		20 MIN SESSION - ENAIRE	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
15:30-15:50		20 MIN SESSION - UMILES	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
16:00-16:20		20 MIN SESSION - ENAIRE	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
16:30-16:50		20 MIN SESSION - UMILES	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
17:00-17:20		20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	20 MIN SESSION, non curated / keynote presentation	
17:30-17:50				
18:00-18:20				